به گزارش شبکه خبری العالم، با توجه به جنایات مداوم رژیم اسرائیل در نوار غزه و ادامه حملات این رژیم به مردم فلسطین و گرسنگی دادن به آنها با ادامه محاصره، توجهها به قاهره معطوف شده است زیرا هیاتی از جنبش حماس به ریاست «زاهر جبارین» برای مذاکره با مقامات و میانجیگران مصری به منظور تکمیل اجرای تفاهمات آتشبس وارد این شهر شده است.
مقامات ارشد جنبش حماس تاکید می کنند که اولویتهای این سفر، توقف تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل در نوار غزه، تضمین ورود کمک های بشردوستانه و مصالح ساخت و ساز و بازسازی و تکمیل بحث در مورد مرحله بعدی توافق آتش بس از جمله ترتیبات اداری و امنیتی است که منجر به خروج کامل رژیم اشغالگر از نوار غزه خواهد شد.
امید به این دور از مذکرات قاهره درحالی است که محافل و سازمان های بین المللی درباره وخامت اوضاع انسانی در نوار غزه هشدار می دهند.
در همین ارتباط، «آنتونی گوترش» دبیرکل سازمان ملل در جدیدترین اظهارنظر خود گفت که بیش از یکهزار فلسطینی از زمان برقراری آتش بس در حملات ارتش رژیم اسرائیل به شهادت رسیده اند.
وی هشدار داد که اوضاع معیشتی نوار غزه بسیار وخیم است و شیوع بیماری به علت کمبود تجهیزات بهداشتی و پزشکی و آب آشامیدنی وجود دارد.